route

Website van Vajradhara Travel Services - Henk Thoma
Hier hebben wij onze individuele rondreis door Ladakh geboekt. Onze reis was uitstekend verzorgd en wij kunnen deze organisatie zeker aanbevelen.
Website van Dutch Foundation for Ladakhi Nuns
Overnachten in een guesthouse bij Nyerma nonnenklooster
Overnachten in een Yurt in een eco resort in Sabu.
Fijne plek vlakbij Leh
Ben je op zoek naar een betrouwbare chauffeur in India? Dan kunnen wij Bhawani Singh van harte aanbevelen. Hij is vriendelijk, behulpzaam, flexibel en bovenal een uitstekende chauffeur. Je kunt hem of een van zijn collega's benaderen via deze website.
Hill Valley Resort in Todgarh
Een prachtig hotel gelegen in het kleine niet toeristische dorpje Todgarh. Werkelijk een paradijs. Schone kamers, heerlijk eten, uitnodigend zwembad, grote tuin, rustige omgeving, vriendelijke mensen. Vanaf het hotel kun je een 4x4 safari maken naar een wildreservaat of een treinrit. Werkelijk een aanrader!
Website van Tordi Haveli in Jaipur. Mooi kleinschalig heritage hotel, zeker een aanrader!
Website van Jyoti Mahal, ons hotel in Delhi in de wijk Paharganj.
Het kookboek Street Food India van Mirjam Letsch is een absolute aanrader! Een mooi vormgegeven boek vol met heerlijke vegetarische recepten en prachtige foto's. 50% van de opbrengst van het boek gaat naar Duniya Education, een school in India waar gratis onderwijs & maaltijden worden gegeven aan de allerarmsten.
Website van Peter en Yvonne met mooie foto's en verslagen van verschillende reizen waaronder meerdere keren India.
Green Park Resort, ons hotel in Pushkar, rustig gelegen even buiten het centrum van de stad. Vriendelijke mensen, aanrader!
Website van Phil Borges, prachtige fotografie
Onze nieuwe fotosite 24mm
Wireless Rwanda;
Ankie & Peter gaan in december 2008 naar Rwanda. Ze hebben een mooi project gestart met als doel een internetverbinding te realiseren voor het Kinderdorp Kigarama. Meer informatie lees je op deze website

Reisverslagen op vakantiesites.com
Reisverhalen.go2.be, startpagina met links naar diverse reisverhalen
Reizen in beeld; foto's en verhalen over reizen in Europa, Afrika, Australie en Amerika.