route

Ben je op zoek naar een betrouwbare chauffeur in India? Dan kunnen wij Bhawani Singh van harte aanbevelen. Hij is vriendelijk, behulpzaam, flexibel en bovenal een uitstekende chauffeur. Je kunt hem of een van zijn collega's benaderen via deze website. Wij zijn inmiddels 2x met hem weggeweest.
In het centrum van het stadje Bundi ligt deze charmante Heritage Haveli Bundi Inn. Kleinschalig, slechts 4 kamers die mooi en sfeervol zijn ingericht, schoon. Uitstekend eten, dakterras. Zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaar Kamal.
Aanrader!
Hill Valley Resort in Todgarh
Een prachtig hotel gelegen in het kleine niet toeristische dorpje Todgarh. Werkelijk een paradijs. Schone kamers, heerlijk eten, uitnodigend zwembad, grote tuin, rustige omgeving, vriendelijke mensen. Vanaf het hotel kun je een 4x4 safari maken naar een wildreservaat of een treinrit. Werkelijk een aanrader!
Wil je als een maharadja overnachten? Dat kan in Roopengarh, een fort dat is omgebouwd tot luxe hotel. Het hotel is rustig gelegen, heeft kamers zo groot als een ballroomzaal, voortreffelijk eten, vriendelijke bediening.
Green Park Resort, ons hotel in Pushkar, rustig gelegen even buiten het centrum van de stad. Vriendelijke mensen, aanrader!
Hotel Hill Lake, ons hotel in Udaipur vlakbij het oude stadscentrum
Website van Peter en Yvonne met mooie foto's en verslagen van verschillende reizen
De wereld in woord en beeld,
Website van Jan Boonstra met mooie foto's en reisverslagen
Will go to India, startpagina met diverse links naar India websites
Startpagina met links naar diverse India websites
Website van Phil Borges, prachtige fotografie
Onze nieuwe fotosite 24mm
Wireless Rwanda;
Ankie & Peter gaan in december 2008 naar Rwanda. Ze hebben een mooi project gestart met als doel een internetverbinding te realiseren voor het Kinderdorp Kigarama. Meer informatie lees je op deze website

Reisverslagen op vakantiesites.com
Reisverhalen.go2.be, startpagina met links naar diverse reisverhalen
Reizen in beeld; foto's en verhalen over reizen in Europa, Afrika, Australie en Amerika.